?

Log in

[icon] En travl men god sommer. - Troldmosehus
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:Profile.
View:Website (Goatstorm Ritual Designs).

Current Music:einherjer - einherjermarsen
Current Location:hjemme
Security:
Subject:En travl men god sommer.
Time:09:36 am
Current Mood:accomplishedaccomplished
Er der godtnok gået så lang tid siden sidst? Ja men der er også sket en del, så det er okey, Jeg har ikke rigtig haft tid og lyst til at sidde ved min computer når nu der er så stor og spændende verden uden for. Der er rigtig gang i mine hekseomgangskreds for tiden. Der sker hele tiden nyt på den front. Og idag er jeg alene hjemme, hvilket er en rar fornemmelse. Trolden er startet i 2. klasse og han glædede sig rigtigt meget. Det er jo et godt tegn :)

Jeg har næsten ladet min symaskine hvile her i ferien og til gengæld brugt en masse tid i haven og på diverse ferier. Bla en uge i jernalderlejr, hvilket var skønt. Vi har været på vandretur i Rold Skov og på diverse besøg hos dejlige mennesker eller selv haft besøg og lavet bål været i sommerhus med Sargool og drukket og lavet mjød. Vi har lige fået 30 l mjød mere drikkeklar og venter på at huset bliver invaderet af fordrukne venner. Hvis de ikke ER fordrukne, så bliver de det når de kommer her ;)

Men det er åbenbart ikke kun her i huset der sker meget. Jeg kan se at der er forandringer over alt. Jeg skal bare lade være med at tage helt så meget ansvar for tingene som jeg er begyndt at gøre.

men jeg vil jo gerne have at tingene går godt for alle, så det er svært ikke at sige til når nogen gør noget som kunne gøres smartere. Men igen det er ikke dit ansvar, Tina!

Om en uge starter et mere normalt liv igen, Ferien slutter, der venter praktik og skole og forpligtigelser og des lige. Men det glæder jeg mig også til. Dog kunne jeg godt bruge omkring 24 timer mere hvert døgn, men det er jo ikke noget nyt. Sådan har jeg også haft det i ferien *gg*
comments: Leave a comment Previous Entry Share Next Entry

[icon] En travl men god sommer. - Troldmosehus
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:Profile.
View:Website (Goatstorm Ritual Designs).