?

Log in

[icon] Mmmm kaffe og hygge - Troldmosehus
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:Profile.
View:Website (Goatstorm Ritual Designs).

Current Music:mig som nynner kari
Current Location:hjemme
Security:
Subject:Mmmm kaffe og hygge
Time:06:45 pm
Current Mood:accomplishedaccomplished
Så er jeg vel hjemvendt efter endnu en skoledag. Der er godtnok ikke lang tid tilbage af min skoletid. På en gang skræmmer det mig og glæder mig. Er jeg nu klar til at skulle stå på egne ben og lave noget uden en lærer til at kigge mig over skulderen?

Jeg har syet af det festligste stof idag med stjerner, planeter, satelitter og astrunauter og rumfærger på. Man bliver jo i helt godt humør af sådan noget. Og så får man lyst til at sy børnetøj af sådan noget. Anorakker og alle de ting man var træt af som lille.

Så var jeg inde og besøge en god ven idag. Drikke alt for meget kaffe og bare sludre. Og så blev jeg lige mindet om at jeg skylder mjød-smagsprøver. Men så er det jo godt at vores 50 l mjød snart er drikkeklar. Men jeg hygger mig nu i hans selskab. Det er bare en skam at der går så lang tid mellem vi ses. Og så får jeg altid spydige kommentarer fra mine omgivelser når jeg hænger ud med en mand. Hvis jeg skulle have sex med alle dem som jeg mistænkes for, så ville jeg da ikke have tid til andet.

Og så glæder jeg mig til varm cacao hos moar imorgen :)
comments: Leave a comment Previous Entry Share Next Entry

[icon] Mmmm kaffe og hygge - Troldmosehus
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:Profile.
View:Website (Goatstorm Ritual Designs).