?

Log in

[icon] lørdagshygge - Troldmosehus
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:Profile.
View:Website (Goatstorm Ritual Designs).

Security:
Subject:lørdagshygge
Time:02:55 pm
Current Mood:sleepysleepy
Vi havde en rigtig hyggelig dag igår. Selvom det godtnok går mig meget på at Rasmus ryg skal være så slem hele tiden.

Vi startede lige med et telefoninterview. Det sidste havde været så helt utroligt at jeg næsten var kommet til at tænke på det som standart for interviews. Men der er godtnok stor forskel på hvor meget skoleelever læser i forvejen. Men de var da meget søde og det gik da fint nok. Så et bad og med bussen til Aalborg. Så var vi lige inde og bytte og købe film og så videre med bussen op til min mor. Hun blev rigtigt glad for at vi kom så tidligt så vi rigtigt kunne nå at være sammen. Der går ikke så mange busser til Terndrup, så det var om at få hjemturen til at passe sammen. Det var dog ikke så nemt alligevel, så min mor og hendes kæreste syntes det ville være nemmere, hvis vi bare tog i byen og spiste.

Men jeg var helt vildt træt da vi kom hjem kl 21.30. Mere end man kunne forvente. Jeg ved ikke hvad det kom af, jeg faldt bare i søvn på sofaen da Rasmus satte en film på. Men jeg tænker også alt for meget for tiden og sover dårligt om natten. Jeg vågner op et par gange hver nat og det har jeg bare slet ikke været vant til førhen. Det er temlig belastende, for jeg går rundt om dagen og har bare mest lyst til at sove. Men jeg ender jo altid med at læse en bog i stedet for. Og så får mit hovede da nogle andre ting at tænke på.

Imorges kuunne jeg slet ikke vågne. Trolden blev ved med at komme ind og hoppe i sengen men lige meget hjalp det. Og jeg skulle jo kun op for at gå ned på sofaen og spise morgenmad og hygge med en film.

Og resten af dagen har jeg været lige ugidelig, selvom jeg da har fået ryddet en del op og ordnet noget vasketøj. Men måske den gåtur som Trolden og Rasmus lokker med kan gøre mig godt. Jeg vil i hvert tilfælde gøre forsøget....
comments: Leave a comment Previous Entry Share Next Entry

[icon] lørdagshygge - Troldmosehus
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:Profile.
View:Website (Goatstorm Ritual Designs).