?

Log in

[icon] Lægepjat og skolenervøsitet - Troldmosehus
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:Profile.
View:Website (Goatstorm Ritual Designs).

Security:
Subject:Lægepjat og skolenervøsitet
Time:06:48 pm
Current Mood:draineddrained
Jeg skulle egentligt have været ude hos en veninde iaften. Men hun har aflyst. Det gør sådan set heller ikke så meget, for jeg har været godt træt idag. Mit blodsukker eller hvad det nu viser sig at være, har været godt tosset de sidste par uger. Så idag fik jeg endelig taget mig sammen til at komme til lægen. Jeg var nu godt nervøs for hvordan det ville gå. Jeg er nemlig ikke så god til at snakke med de dersens læger. Jeg var faktisk så nervøs at jeg rystede og oven i det hele kom mine vanlige "jeg-har-spist-forkert" rysteture. Så jeg bestemte mig simpelthen for at fortælle hende at jeg var lidt nervøs for læger og for at de ikke rigtigt troede på mig - Det må have hjulpet, for hun var rigtig sød og tog mig faktisk helt seriøs! Så nu skal jeg igennem en periode hvor jeg skal skrive ned hvad jeg spiser og hvordan det går med det. Og så skal jeg ind til en blodprøve og så får vi se hvordan det hele vil gå.

Rasmus besøg ved lægen var der imod ikke helt så vellykket. Han endte med at skændes med hende, da hun her efter 3 mrd stadig bare siger til ham at den dårlige ryg skal gåes væk. Og at det sikkert hjælper hvis han står op om morgene og går nogle ture ind imellem. Hun hørte slet ikke på ham da han fortalte at sådan gør han allerede og at det er fysioterapeuten, som siger at han skal prøve noget andet og muligis indlægges så de kan finde ud af hvad der er galt.

Og på vej hjem fra lægen, mødte vi så også en kammerat. Det er vist rigtigt lægetid for tiden, heh.

Jeg havde ikke så meget tid inde i byen, men jeg nåede lige ned til hende den søde, billige stofdame og købe stof til Troldens habit. Han bliver SÅ fin :D og jeg glæder mig rigtigt til at komme igang med at sy. Jeg har fået tegnet hans grundform op og mangler lige nogle småting førend mønstret er færdigt. Og så er jeg jo igang med at sy en dejlig nålestribet vest til mig selv. Selvfølgelig i uld :D Jeg mangler kun 10 min arbejde på den, så tror jeg vil få den færdig iaften.

Jeg er altså begyndt at tænke lidt på eksamen. Det er jo til sommer for pokker! Jeg har lige en skolekammerat som skal op til eksamen her om 3 uger, så jeg trøster mig med, at hun nok er mere hængt op af eksamen end jeg. Men jeg er da begyndt at tænke en del mere over hvad jeg skal lave., men der er jo tid nok endnu.

Nu vil jeg bekymre mig over de næste to skoleopgaver, som jeg selv har givet mig for mange opgaver i, men det er ok, for jeg klarer det jo nok :)
comments: Leave a comment Previous Entry Share Next Entry

[icon] Lægepjat og skolenervøsitet - Troldmosehus
View:Recent Entries.
View:Archive.
View:Friends.
View:Profile.
View:Website (Goatstorm Ritual Designs).